HäjyLAN
Verkkopelitapahtuman säännöt

Kiellot ja rajoitukset

Rajoitukset konepaikan varausta tekevälle

Konepaikan varaajalta vaaditaan huoltajan hyväksyntä ja yhteystiedot jos osallistuja on alle 18-vuotias.

Osallistujalta vaaditaan huoltajan tai huoltajaksi nimentyn läsnäolon jos osallistuja on alle 10-vuotias ja tästä on sovittava erikseen. Yhteystiedot tästä linkistä.

Varaajalta vaaditaan varauksen maksun suorittaminen joko ennakkoon tai saapuessa. Esteen sattuessa varaajaa edellytetään ilmoittamaan varauksen perumisesta. Varauksen peruminen ennen tapahtuman alkamista oikeuttaa ennakkomaksun palautukseen.

Osallistujalta odotetaan verkkopelitapahtumaan osallistumiseen edellyttävien laitteiden ja tarvikkeiden olevan toimitettavissa tapahtumaan yksin tai ulkopuolisen avustuksella. Osallistujan muistilista löytyy tästä linkistä.

Osallistujalta tai tämän huoltajalta edellytetään tapahtumisen osallistumista vaarantavien terveydentilojen (kuten epilepsia) huomiointi sekä osallistuessa tästä järjestäjälle vapaaehoisesti tiedottaminen. Yhteystiedot tästä linkistä.

Rajoitukset tapahtumaan saapuvalle

Tapahtuma on päihteetön. Alkoholin tai huumausaineiden tuominen ja käyttäminen tapahtumapaikalla on kielletty.

Ei omia kaiuttimia, vahvistimia tai muita koneeseen liitettäviä äänilaitteita mukaan. Näytöt joissa on sisäänrakennetut kaiuttimet, ovat sallittu mutta niiden käyttö äänentoistoon on kielletty.

Ei sähkölaitteita mukaan jotka eivät suoraan mahdollista osallistumista pelitapahtumaan. Esim. kuulokkeiden tai puhelimen laturit ovat sallittuja, pöytävalaisimet ja voileipägrillit ei.

Nukkuminen salissa konepaikkojen läheisyydessä tai pöytien alla on kiellettyä. Tuolilla, konepaikan ääressä saa torkkua. Nukkumiseen makuupusseilla ja patjoilla on varattu erillinen tila.

Konepaikan käyttäminen useaa tietokonetta tai osallistujaa varten, ja usean konepaikan käyttäminen yhtä tietokonetta tai osallistujaa varten on kiellettyä. Paikat rajautuvat yhteen tai puoleen pöytään.

Osallistuja saa tuoda konepaikalleen järjestäjän tarjoaman tai mukanaan yhden tuolin. Pyötäryhmien ääreen ei saa tuoda ylimääräisiä tuoleja.

Pääsyn tavoittelu ja liikkuminen järjestäjille rajoitetuilla tiloissa on kielletty.

Verkkotapahtumaa ylläpitävän sähkö ja verkkokaapelointiin sekä verkkolaitteisiin ja -palveluihin käsittely ja kajoamien on kielletty.

Muiden osallistujen laitteisiin ja tarvikkeisiin koskeminen ilman lupaa on kielletty.

Rajoitukset kilpailuihin osallistuville

ei saa huijata

ei saa kiusia

Yhteydenotot

Pelitapahtuman yhteystiedot
Osallistujille ja huoltajille tietoja
Tilojen varaus muuhun käyttöön tästä linkistä.

© PCTonttu
| Template by Devcrud